Alfa Romeo Giulia Super Lusso. 24 jaar in Nederland met perfect plaatwerk.

Bouwjaar1975
Kilometerstand94.435
KleurPaars (Rosso Prugna 525)
Kleur interieurZwart
Vermogen87 pk
TransmissieHandgeschakeld
GarantieGeen
AfleverkostenGeen
Prijs

€ 15.745.-deel met whatsapp

Deze fraaie Giulia Super 1.3 Lusso is nieuw geleverd in Celle Ligure (It) in de bijzondere kleur “Rosso Prugna AR 525” met een zwart interieur. Voorzien van het originele Libretto kentekenboekje, diverse facturen en APK formulieren. Na vele zonnige Italiaanse jaren is de Giulia in 1997 door een liefhebber naar Nederland gehaald, dus de auto is al 24 jaar in Nederland. De buitenzijde is hier volledig aangepakt en professioneel nieuw gespoten in zijn originele kleur. Het plaatwerk is als nieuw, ook op de beruchte plekken. De deuren sluiten beter dan nieuw en de naadjes zijn mooi klein en recht. De Alfa is zojuist professioneel gepolijst en de lak ziet er nog steeds schitterend uit met een diepe glans. Het is trouwens een prachtige en zeldzame kleur paars, dus geen donker rood!

Recent voorzien van al het nodige onderhoud inclusief nieuwe remmen rondom. Factuur van deze beurt is aanwezig t.w.v. € 1.625.- en APK t/m april 2023, dus voorlopig bent u helemaal klaar. De iconische lichtmetalen 4 cylinder is een juweel en klinkt geweldig. De Giulia start altijd direct en heeft een lekker koppel. Het interieur is volledig origineel en dat geeft de auto een mooie uitstraling. Het originele grote houten stuur is iets verdroogd, het dashboard en de stoelbekleding zijn opvallend netjes. Alle instrumenten werken, zelfs het klokje loopt nog! De linkerstoel is bij Alfa Romeo altijd een zwakke plek, maar de bekleding is helemaal heel. De hemelbekleding hangt strak en is onbeschadigd. En wat een schitterende kleur!

U bent van harte welkom op afspraak in Naarden, direct aan de A1, afrit 6 op het bedrijventerrein Gooimeer Zuid. Wij zijn flexibel en ook buiten de gangbare kantoortijden bereikbaar, bijvoorbeeld via Whatsapp op 06-24716382. Ook op zondag.
 

Opties


Interesse?


Neem contact met ons op via:
Telefoon: 06-24716382
Email: info@yourclassiccar.nl