Alfa Romeo Spider 2000 Veloce met historie vanaf nieuw. Uitzonderlijk mooi.

Bouwjaar1980
Kilometerstand131.767
KleurWit (Bianco porcellana 008)
Kleur interieurDonkerrood (Rosso rubino)
Vermogen112 pk
TransmissieHandgeschakeld
GarantieGeen
AfleverkostenGeen
Prijs

€ 24.745.-deel met whatsapp

Prachtige Spider 2000 met de originele leveringsbon, instructieboekje, onderhoudsboekje en stapels onderhoudsfacturen vanaf nieuw! Geleverd in Venice aan Mr Bill Head door Hollywood Auto Imports op 10 mei 1980 in de smaakvolle combinatie bianco porcellana met een rosso rubino interieur. Matching numbers, matching color en super origineel. Er zit zelfs nog een brief bij van de Alfa Romeo importeur en diverse verzekerings- en garantiebrieven.
 
Sinds 2005 in Nederland en professioneel nieuw gespoten in de originele kleur. Het spuitwerk is vakkundig uitgevoerd en het resultaat is tot in detail van hoge kwaliteit. De lak ziet er nog steeds prachtig uit met een diepe glans en zonder deukjes of roest. Sinds die tijd bij dezelfde eigenaar gebleven, dus maar liefst 17 jaar van 1 eigenaar geweest. Uniek: de Spider heeft nog de originele dorpels en vloer, waar zie je dat nog? En ook nog de originele Campagnola velgen waarmee de auto nieuw is geleverd. De Nederlandse eigenaar heeft gelukkig de moeite genomen om de lelijke USA bumpers en running lights te verwijderen. Er zijn slanke chromen EU bumpers gemonteerd inclusief een mooie honingraat grille en de verlichting is aangepast. Het originele interieur is smetteloos mooi, het dashboard is niet verdroogd en de stoelen zijn in het verleden opnieuw bekleed met de correcte bekleding. Ook de stoffen kap is enkele jaren geleden vervangen, deze ziet er dan ook als nieuw uit en het ruitje is helder en krasvrij.
 
De iconische lichtmetalen 4 cylinder is een juweel en klinkt geweldig. Zojuist voorzien van nieuwe olie, olie en benzinefilter. De Spica inspuiting werkt uitstekend en de 2000 start altijd direct. Uiteraard heeft de Spider een heerlijk geluid en veel koppel. Dankzij de dikke stapel onderhoudsfacturen kan je zien dat de auto vanaf de 1ste dag uitstekend is onderhouden. Er is in 1995 een koprevisie uitgevoerd inclusief nieuwe kleppen. De Spider rijdt opvallend goed en de versnellingsbak schakelt zonder 1 kraakje.
 
U bent van harte welkom op afspraak in Naarden, direct aan de A1, afslag 6 op bedrijventerrein Gooimeer Zuid. Wij zijn flexibel en daarom ook op zondag en buiten de gebruikelijke openingstijden bereikbaar via mail en WhatsApp. Extra foto’s and video’s op verzoek, de km stand is in mijlen. Navigatietip: Ga vanaf de A1 tussen de Audi en BMW dealer door, 1e links en dan de 2e zijstraat links. Wij ruilen graag uw huidige auto in!

Opties


Leren bekleding
Lichtmetalen velgen
Sportstoelen

Interesse?


Neem contact met ons op via:
Telefoon: 06-24716382
Email: info@yourclassiccar.nl