Your Classic Car

inruil & consignatie


Wat zijn uw plannen?

Your Classic Car is voortdurend op zoek naar oldtimers en youngtimers, dus wij kopen graag uw hudige auto in. En mocht u hier uw nieuwe auto gevonden hebben, dan is uw inruilauto ook van harte welkom. Heeft u wellicht plannen om uw auto in consignatie te verkopen dan kunnen wij dat van A tot Z verzorgen. Wij bemiddelen, nemen alles uit handen en zorgen voor een snelle correcte afwikkeling. Wij hebben een internationaal netwerk en verkopen door heel Europa.

Youngtimer bijtellingsregeling.

Voor zakelijk gebruik bestaat er een gunstige bijtellingsregeling voor auto’s ouder dan 15 jaar. Over een dergelijke auto betaalt u bijtelling over de taxatiewaarde, en niet over de nieuwwaarde. Your Classic Car heeft regelmatig auto's in voorraad die uitstekend geschikt zijn voor dagelijks gebruik. De auto dient dan wel te worden getaxeerd in verband met de opgave voor de belastingdienst.

Import en Export.

Wij hebben uitgebreide ervaring met de import en export van auto's en maken graag een complete offerte inclusief al uw extra wensen. Vraag ons gerust naar deze mogelijkheden: