Mercedes-Benz 220D in showroomstaat uit Zuid Frankrijk. Een mooiere bestaat niet!

Bouwjaar1975
Kilometerstand145.072 km
KleurBeige (430 Herbstbeige)
Kleur interieurBeige (Cognac)
Vermogen60 pk
TransmissieHandgeschakeld
GarantieGeen
AfleverkostenGeen
Prijs

€ verkochtdeel met whatsapp

Subliem mooie originele 220D uit Zuid Frankrijk. Volledig in zijn eerste lak en in uitmuntende staat. Uiteraard matching numbers en kleur: Herbstbeige 430 met cognac bekleding. Na vele droge en zonnige Franse jaren is de W115 in 2012 in een verzameling van een oldtimer liefhebber terechtgekomen. Deze 220 is maniakaal netjes onderhouden en verzorgd. Het interieur is volledig origineel en bijna in showroomstaat. De bekleding is als nieuw en ook het dashboard is niet verdroogd. Een ongelofelijke tijdcapsule!

Mercedes was berucht om zijn lange lijst met peperdure fabrieksoptie’s en zelfs voor metallic lak vroegen ze een stevige meerprijs. De 1ste eigenaar was waarschijnlijk een zuinige boekhouder, want er is niets bijbesteld, behalve een rechter buitenspiegel en een Philips radio cassette-recorder. Ook geen stuurbekrachtiging, maar persoonlijk mis ik die niet. De auto stuurt verrassend licht en handzaam. Er zijn recent mooie originele Mercedes “barock” velgen gemonteerd met nieuwe banden. Zoals u weet is de W115 gebouwd voor de eeuwigheid, uit de tijd dat Mercedes betere auto’s bouwde dan de concurrentie. De onstuitbare drang naar kwaliteit en het allerbeste vakmanschap zorgden toen voor de spreekwoordelijke Duitse degelijkheid. De deuren sluiten nog steeds als een kluis en de onverwoestbare OM 615 motor is net ingereden. Voelt als nieuw en zo rijdt het ook. Nu begrijp je dat deze auto’s nieuw niet goedkoop waren. Je kan met gemak meekomen met het huidige verkeer, en je bent onderweg in stijl. Waar zie je nog een originele onverprutste W115 in deze staat te koop?  

U bent van harte welkom op afspraak in Naarden, vlak bij de A1, afrit 6 op bedrijventerrein Gooimeer Zuid. Wij zijn flexibel en daarom ook op zondag en buiten de gangbare openingstijden via mail en WhatsApp bereikbaar. Navigatie tip: Ga vanaf de A1 tussen de Audi en BMW dealer door, 1ste links en dan de 2de zijstraat links.
 
 

Opties


Lichtmetalen velgen

Interesse?


Neem contact met ons op via:
Telefoon: 06-24716382
Email: info@yourclassiccar.nl