BMW R 26 met historie en foto album. NL geleverd en gerestaureerd.

BMW luchtgekoeld.

Bouwjaar1959
Kilometerstand61.760
KleurZwart
Kleur interieurnvt
Vermogen15
TransmissieHandgeschakeld
GarantieGeen
AfleverkostenGeen
Prijs

€ 8.745.-deel met whatsapp

Nederlandse R 26, voorzien van het originele kenteken, fotoalbum van de restauratie, handleiding en een uitgebreide motor vraagbaak. Met liefde en vakmanschap gerestaureerd voor eigen gebruik en ruim 15 jaar in het bezit geweest van de vorige eigenaar. Zoals u begrijpt is alles vernieuwd aan de BMW en er is sinds de restauratie nauwelijks mee gereden. Er is een nieuw frame gebruikt van een andere R26. Voorzien van de nodige servicebeurt en klaar voor de liefhebber. Een geweldige nostalgische motor om te onthaasten.

De R 26 is de voorloper van de BMW boxer en bijna niet meer te vinden. BMW is in 1925 begonnen met de productie van een moderne 1 cilinder met cardan aandrijving, en dankzij het Duitse streven naar “erstklassige Qualität” heeft de mono een uitstekende reputatie. Deze motoren waren robuust en betrouwbaar en daarom uitstekend geschikt als dagelijks vervoermiddel. De motor is doorontwikkeld naar 247 cc en gebouwd tot en met 1967. 

U bent van harte welkom op afspraak in Naarden, nabij de A1, afslag 6 op bedrijventerrein Gooimeer Zuid. Wij zijn flexibel en daarom ook op zondag en buiten de gebruikelijke openingstijden bereikbaar via mail en WhatsApp. Extra foto’s and video’s op verzoek. Wij ruilen graag uw huidige auto in. 
 
 

Opties


Interesse?


Neem contact met ons op via:
Telefoon: 06-24716382
Email: info@yourclassiccar.nl