Nederlandse BMW R 26 met historie en top gerestaureerd.

BMW luchtgekoeld.

Bouwjaar1959
Kilometerstand61.755
KleurZwart
Kleur interieurnvt
Vermogen15
TransmissieHandgeschakeld
GarantieGeen
AfleverkostenGeen
Prijs

€ op aanvraagdeel met whatsapp

Prachtige Nederlandse R 26, voorzien van het originele kenteken, fotoalbum van de restauratie, handleiding en een uitgebreide motor vraagbaak. Met liefde en vakmanschap gerestaureerd voor eigen gebruik en ruim 15 jaar in het bezit geweest van de vorige eigenaar. Zoals u begrijpt is alles vernieuwd aan de BMW en er is sinds de restauratie nauwelijks mee gereden. Zojuist voorzien van de nodige servicebeurt en klaar voor de liefhebber. Een heerlijke nostalgische motor om te onthaasten.

De R 26 is de voorloper van de BMW boxer en bijna niet meer te vinden. BMW is in 1925 begonnen met de productie van een moderne 1 cilinder met cardan aandrijving, en dankzij het Duitse streven naar “erstklassige Qualität” heeft de mono een uitstekende reputatie. Deze motoren waren robuust en betrouwbaar en daarom uitstekend geschikt als dagelijks vervoermiddel. De motor is doorontwikkeld naar 247 cc en gebouwd tot en met 1967. 

U bent van harte welkom op afspraak in Naarden, nabij de A1, afslag 6 op bedrijventerrein Gooimeer Zuid. Wij zijn flexibel en daarom ook op zondag en buiten de gebruikelijke openingstijden bereikbaar via mail en WhatsApp. Extra foto’s and video’s op verzoek. Navigatietip: Ga vanaf de A1 tussen de Audi en BMW dealer in, 1e links en dan de 2e zijstraat links.
 
 

Opties


Interesse?


Neem contact met ons op via:
Telefoon: 06-24716382
Email: info@yourclassiccar.nl