Nederlandse Triumph Stag V8 automaat. Zeer origineel en ongerestaureerd.

Bouwjaar1976
Kilometerstand80.850 km
KleurGroen (Dark British Racing green)
Kleur interieurZwart
Vermogen145 pk
TransmissieAutomaat
GarantieGeen
AfleverkostenGeen
Prijs

€ verkochtdeel met whatsapp

Nederlandse Stag met stuurbekrachtiging en automaat. Meer dan 22 jaar in het bezit geweest van de laatste eigenaar. Matching numbers en ongerestaureerd. Deze eigenaar had een garagebedrijf en de Stag is daarom altijd keurig onderhouden. De Stag is toen overgespoten in de Triumph kleur “Dark British racing green” omdat de eigenaar dat mooier vond en de lak ziet er opvallend goed uit. Nieuw geleverd in “Java green” en behalve de kleur is deze Stag dus 100% origineel en dat is redelijk uniek. De km stand is 80.850 km en het is zeer aannemelijk dat dit de originele stand is. Het RDW tellerstanden rapport gaat terug tot 1995 en sindsdien is er 11.755 km mee gereden.
 
Het interieur is volledig origineel en in een opvallend nette en frisse staat. De in hoogte verstelbare stoelen zijn nog voorzien van de originele bekleding. Het dashboard is helemaal heel en de instrumenten werken allemaal zoals het hoort inclusief de later gemonteerde oliedrukmeter. Opvallend is ook dat de electrische ramen en de stuurbekrachtiging nog steeds perfect werken en dat is ook uniek!
 
De V8 start direct zowel koud als warm en tijdens een lange rit blijft de motor netjes op temperatuur. En wat een fantastisch geluid! Er is een betrouwbare electrische benzinepomp achter in de kofferruimte gemonteerd, dus geen last meer van vapour lock. De originele lichtmetalen velgen zijn heel mooi en voorzien van bijna nieuwe Michelin banden. Deze prachtige ongerestaureerde Stag is scherp geprijsd! Aandachtspunt is de originele kap, die is in een matige staat. De eigenaar heeft er 22 jaar open mee gereden, dus de Stag heeft geen regen gezien!

U bent van harte welkom op afspraak in Naarden, nabij de A1, afslag 6 op bedrijventerrein Gooimeer Zuid. Wij zijn flexibel en daarom ook op zondag en buiten de gebruikelijke openingstijden bereikbaar via mail en WhatsApp. Extra foto’s en video’s op verzoek. Navigatietip: Ga vanaf de A1 tussen de Audi en BMW dealer in, 1e links en dan de 2e zijstraat links.

Opties


Groen warmtewerend glas
Lichtmetalen velgen
Stuurbekrachtiging

Interesse?


Neem contact met ons op via:
Telefoon: 06-24716382
Email: info@yourclassiccar.nl