Austin-Healey Sprite. Topkwaliteit gerestaureerd en big fun.

sprite frogeye op hoog niveau.

Bouwjaar1959
Kilometerstand13.845
Kleurwit (old english white)
Kleur interieurRood
Vermogen44 pk
TransmissieHandgeschakeld
GarantieGeen
AfleverkostenGeen
Prijs

€ verkochtdeel met whatsapp

Op hoog niveau gerestaureerde Sprite Frogeye met historie en fotoalbum van de restauratie. Matching colors en in Nederland body off gerestaureerd voor de vrouw van de toenmalige eigenaar. Deze eigenaar is een gerenommeerde oldtimer specialist. Daarna ruim 20 jaar van 1 eigenaar geweest en al die jaren uitstekend verzorgd. Nieuw geleverd in Californië en sinds 1996 in Nederland geregistreerd.
 
Tijdens de restauratie is de Sprite nieuw gespoten in zijn originele kleur Old English White. De lak ziet er nog steeds heel mooi uit met een diepe glans. Uiteraard is al het chroom vervangen en zijn er mooie GB velgen gemonteerd. Zoals u kunt verwachten is ook het complete interieur in een topstaat. Alles is nieuw! De rode bekleding en de rode kap passen perfect bij de witte lak. Ook is er een passende tonneaucover bij de auto aanwezig. 

De betrouwbare 948 cc motor is bekend uit de iconische Mini en nog vele andere Britse auto’s. De motor heeft veel power en klinkt geweldig. De Sprite is ooit bedoeld als een handzame lichtgewicht sportwagen die je met weinig kosten kan onderhouden. En dat is nog steeds van toepassing; het rijden is FUN met hoofdletters, je hebt voldoende ruimte en onderdelen zijn makkelijk verkrijgbaar. En door z’n looks krijg je veel sympathieke reactie’s.
 
 U bent van harte welkom op afspraak in Naarden, direct aan de A1, afslag 6 op bedrijventerrein Gooimeer Zuid. Wij zijn flexibel en daarom ook op zondag en buiten de gebruikelijke openingstijden bereikbaar via mail en WhatsApp. Extra foto’s and video’s op verzoek, de km stand is in mijlen. Navigatietip: Ga vanaf de A1 tussen de Audi en BMW dealer door, 1e links en dan de 2e zijstraat links. Wij ruilen graag uw huidige auto in.

 
 

Opties


Leren bekleding
Lichtmetalen velgen

Interesse?


Neem contact met ons op via:
Telefoon: 06-24716382
Email: info@yourclassiccar.nl