Porsche 924 S met volledige historie. Zeldzaam mooi en zeer origineel.

mooiste van europa.

Bouwjaar1987
Kilometerstand171.404
KleurZwart (Schwarz L041)
Kleur interieurZwart (Nadelstreifen grau)
Vermogen150 pk
TransmissieHandgeschakeld
GarantieGeen
AfleverkostenGeen
Prijs

€ verkochtdeel met whatsapp

Prachtige originele 924 S van de 2de eigenaar met de complete historie vanaf nieuw en alle boekjes. Maniakaal netjes onderhouden en zowel van binnen als buiten in een schitterende staat. Waarschijnlijk de mooiste van Europa en uiteraard matching numbers en kleur: schwarz L041 met de welbekende nadelstreifen velours en kunstleer bekleding. Zeer authentiek en onverprutst, dus geen spoilers, geen foute velgen en ook niet verlaagd. Dat soort ellende is er genoeg te koop, deze 924 stijgt ver uit boven het gemiddelde aanbod.

Deze S is enkele jaren geleden om cosmetische redenen nieuw gespoten, want zoals u weet is lakzwart een gevoelige kleur voor krasjes en steenslaag. Het spuitwerk is vakkundig uitgevoerd en het resultaat is tot in detail van hoge kwaliteit. De lak ziet er nog steeds prachtig uit zonder deukjes of roest. Het interieur is volledig origineel en bijna in showroomstaat. De bekleding is als nieuw net als het stuur, de pook en alle instrumenten.

De motor is natuurlijk het hart van elke Porsche en deze toen nieuw ontwikkelde 2,5 ltr zorgt voor bergen rijplezier; sterk, snel en met een lekker geluid. Veel koppel en zeer betrouwbaar. Ook het schakelen en sturen is een genot, dit is nog echt autorijden zoals het hoort.

Porsche was berucht om zijn lange lijst met peperdure fabrieksoptie’s en zelfs voor metallic lak vroegen ze een stevige meerprijs. De 1ste eigenaar heeft de auto helemaal origineel besteld met groen getint glas, achterwisser en een rechter buitenspiegel. Maar de onstuitbare drang naar kwaliteit en het trotse vakmanschap zorgden toen voor de spreekwoordelijke Duitse degelijkheid. Deze 924 S voelt als nieuw en zo rijdt ie ook. Nu begrijp je dat deze auto’s niet goedkoop waren.

U bent van harte welkom op afspraak bij Your Classic Car, direct aan de A1, afslag 6 op bedrijventerrein Gooimeer Zuid. Wij zijn flexibel en daarom ook op zondag en buiten de gebruikelijke openingstijden bereikbaar via mail en WhatsApp. Extra foto’s en video’s op verzoek. Navigatietip: Ga vanaf de A1 tussen de Audi en BMW dealer door, 1e links en dan de 2e zijstraat links. Wij ruilen graag uw huidige auto in.
 
 
 

Opties


Groen warmtewerend glas
Lichtmetalen velgen
Sportstoelen

Interesse?


Neem contact met ons op via:
Telefoon: 06-24716382
Email: info@yourclassiccar.nl