Volledig gerestaureerde MGB Overdrive. Meer dan 25 jaar van 1 eigenaar.

Bouwjaar1973
Kilometerstand89.701
KleurWit (Glacier White)
Kleur interieurBlauw (Navy)
Vermogen95 pk
TransmissieHandgeschakeld (Overdrive)
GarantieGeen
AfleverkostenGeen
Prijs

€ nieuwdeel met whatsapp

Volledig gerestaureerde MGB Overdrive uit Texas met historie en foto’s van de restauratie. Sinds 1997 in Nederland geregistreerd en sinds die tijd bij dezelfde eigenaar gebleven, dus maar liefst 26 jaar van 1 eigenaar geweest.
 
De MG is in Nederland gerestaureerd en op wens van de eigenaar nieuw gespoten in “Glacier White” met een “Navy” interieur. De restauratie is met veel aandacht en zorg uitgevoerd en de laatste eigenaar heeft de MG al die jaren uitstekend verzorgd. De lak bijvoorbeeld ziet er opvallend goed uit met een mooie glans. Het is een groot compliment als een oldtimer na 26 jaar na de restauratie er nog zo strak en solide uit ziet. Ook is er toen een nieuwe blauwe kap gemonteerd die er nog opvallend netjes uit ziet. En de blauwe kap staat heel mooi bij de witte lak en het blauwe interieur. Voorzien van de originele Rostyle velgen met chromen ringen.
 
Het interieur ziet er mooi uit, de stoelen zijn opnieuw gevuld en nieuw bekleed met de correcte “Navy” skai bekleding. Alle instrumenten doen het perfect en er is een digitale snelheidsmeter gemonteerd. Ook is er toen nieuwe vloerbedekking aangebracht en je ziet aan alles dat de auto is bereden en onderhouden door een echte liefhebber. De MG sliep altijd binnen in een afgesloten verwarmde garage.
 
De betrouwbare 4 cylinder is een begrip geworden: het is een soepele en sterke motor met een lekker geluid. Geen hoge toeren motor, maar dat wil je niet in een relaxte cabrio. Start koud als warm perfect en heeft lekker veel koppel. De koeling is verbeterd met een oliekoeler.
 
Het rijdt, schakelt en stuurt heerlijk, en je wordt getrakteerd op een lekker geluid. Een MGB is een ideale auto als je op zoek bent naar een modern rijdende roadster zonder teveel kosten. Liefst 18 jaar gebouwd, bewezen betrouwbaar en met een uitstekende onderdelen voorziening. Wat is dit een leuke en eerlijke B roadster, en ook nog scherp geprijsd.
 
U bent van harte welkom op afspraak in Naarden, vlak bij de A1, afrit 6 op bedrijventerrein Gooimeer Zuid. Navigatie tip: Ga vanaf de A1 tussen de Audi en BMW dealer door, 1ste links en dan de 2de zijstraat links. Wij zijn flexibel en ook op zondag en buiten de gangbare kantoortijden bereikbaar, bijvoorbeeld via Whatsapp.
 
 
 
 

Opties


Overdrive

Interesse?


Neem contact met ons op via:
Telefoon: 06-24716382
Email: info@yourclassiccar.nl