Gerestaureerde 2CV6 AK 400 met fotoalbum en historie. Franse charme.

besteleend fourgonette

Bouwjaar1976
Kilometerstand39.030
KleurIvoor
Kleur interieurbruin
Vermogen29 pk
TransmissieHandgeschakeld
GarantieGeen
AfleverkostenGeen
Prijs

€ verkocht.deel met whatsapp

Body off gerestaureerde 2CV6 AK400 met facturen en fotoalbum van de restauratie. In Nederland gerestaureerd en gereviseerd door zeer ervaren 2CV specialisten. De restauratie is met zorg en vakmanschap uitgevoerd en alles is nieuw, verbeterd of gereviseerd. Er is een map met facturen aanwezig voor onderdelen t.w.v €4.700.- en dan zijn de uren niet geteld. De originele 602 cc motor en versnellingsbak zijn gereviseerd inclusief een nieuwe koppeling. Er is een electronische ontsteking gemonteerd, dus die hoef je nooit meer af te stellen.

De AK400 is nieuw geleverd in Frankrijk in na vele zonnige jaren in Nederland ingevoerd. Professioneel nieuw gespoten in de prachtige kleur "Ivoire Borely" en dat is uitstekend uitgevoerd. De lak ziet er mooi uit met uiteraard een zekere vorm van patina, want is en blijft een bedrijfswagen. De stalen velgen zijn nieuw gespoten en er zijn nieuwe banden gemonteerd in de correcte maat. Er is bewust gekozen voor de originele ruiten, dus de eend is niet “overgerestaureerd” en dat geeft de auto juist meerwaarde.
 
Zoals u kunt verwachten is ook het complete interieur in een topstaat. Het dashboard is origineel en de correcte bruine bekleding is nieuw. De vloeren zijn sowieso compleet nieuw, dus de Fourgonette is helemaal klaar voor jaren rijplezier. 

De 2CV start direct en loopt geweldig, het is een genot om er in te rijden en onderweg vele blije gezichten te zien. De 602 cc boxer heeft genoeg power om mee te komen met het huidige verkeer. Uitermate geschikt als bedrijfswagen/promotie voor uw winkel of bedrijf. Zeer charmant, no nonsens en met een dijk van een uitstraling. En ondertussen heel zeldzaam geworden…

U bent van harte welkom in Naarden op bedrijventerrein Gooimeer Zuid direct aan de A1. Let op de gele bordjes op de Nikkelstraat. Wij zijn flexibel en ook buiten de gangbare kantoortijden bereikbaar, bijvoorbeeld via Whatsapp. Uw inruilauto is welkom en wij berekenen geen afleveringskosten. Daarnaast hebben wij uitgebreide ervaring met de import en export van auto's en maken graag een complete offerte inclusief al uw extra wensen zoals exportdocumenten, een 14 daags kenteken inclusief groene kaart of transport tot aan uw voordeur.

Opties


Interesse?


Neem contact met ons op via:
Telefoon: 06-24716382
Email: info@yourclassiccar.nl