Nederlandse BMW 2002, origineel en onverprutst. 33 jaar van ex BMW dealer.

Freude am Fahren.

Bouwjaar1974
Kilometerstand152.245
KleurGrijsmetallic (polaris)
Kleur interieurGrijs-Blauw
Vermogen100
Transmissiehandgeschakeld
Garantiegeen
Afleverkostengeen
Prijs

€ 17.450.-deel met whatsapp

Prachtige Nederlandse 2002 in een zeer originele staat. Nieuw geleverd door Asmoco en daar ook weer ingeruild. De BMW dealer vond deze 2002 zo uniek dat hij de auto heeft toegevoegd aan zijn verzameling en al die jaren heeft gehouden. De 2002 is dus aantoonbaar 33 jaar in zijn bezit!

De buitenzijde is in het verleden opnieuw gespoten in de originele kleur “Polaris metallic” en dat is heel netjes gedaan. Onder de motorkap en op de originele voorruit zitten nog alle originele stickers. De lak ziet er goed uit met enkele lichte gebruikssporen.

Het interieur is volledig origineel en een echte tijdcapsule. De originele gestreepte stoffen bekleding is heel en zelfs de kunstleren delen en de hoofdsteunen zijn quasi als nieuw. Het originele dashboard is volledig onbeschadigd en alle meters werken zoals het hoort. De achterbank en de hemel hebben wat vlekjes, maar dat mag wel na 51 jaar. De uitstelbare ramen zijn een mooi detail.

De M10 4 cilinder is sinds 1965 bepalend geweest voor het klassieke BMW gevoel. Een moderne betrouwbare motor die zorgt voor sportieve prestaties. In deze 2002 is de motor volledig gereviseerd en heeft sinds de revisie slechts 533 km gereden. Alle facturen zijn aanwezig ter inzage. Technisch is deze BMW sowieso in een uitstekende staat, en dat merk je ook tijdens het rijden. De huidige eigenaar heeft alles laten doen wat nodig was: onder andere een nieuwe koppeling, waterpomp, radiateur, slangen, startmotor en benzinepomp.

U bent van harte welkom in Naarden op bedrijventerrein Gooimeer Zuid direct aan de A1. Wij zijn flexibel en ook buiten de gangbare kantoortijden bereikbaar, bijvoorbeeld via Whatsapp. Uw inruilauto is welkom en wij berekenen geen afleveringskosten. Daarnaast hebben wij uitgebreide ervaring met de import en export van auto's en maken graag een complete offerte inclusief al uw extra wensen zoals exportdocumenten, een 14 daags kenteken inclusief groene kaart of transport tot aan uw voordeur.

Opties


Lichtmetalen velgen

Interesse?


Neem contact met ons op via:
Telefoon: 06-24716382
Email: info@yourclassiccar.nl