Gerestaureerde NEDERLANDSE 2CV AK 400 met volledige historie.

eend

Bouwjaar1977
Kilometerstand102.675
Kleurgeel (Jaune Cedrat AC 331)
Kleur interieurZwart
Vermogen26 pk
TransmissieHandgeschakeld
GarantieGeen
AfleverkostenGeen
Prijs

€ 16.850.-deel met whatsapp

Nederlandse 2CV6 AK400 met historie, onderhoudsfacturen, fotoalbum van de restauratie en diverse taxatierapporten. 1 van de laatste nieuw geleverde Fourgonette’s, want daarna kwam de Acadiane en die is toch minder leuk…

Nieuw geleverd als bedrijfsauto van een installatiebedrijf en in de periode 2011-2012 volledig gerestaureerd en gereviseerd. De restauratie is met zorg en vakmanschap uitgevoerd en dat geven de taxatierapporten duidelijk aan. Professioneel nieuw gespoten in de zeldzame kleur "Jaune Cedrat" en dat is uitstekend uitgevoerd. De lak ziet er mooi uit met uiteraard een zekere vorm van patina, want is en blijft een bedrijfswagen. Er zit bijvoorbeeld een plekje bij een zijruit. De laadruimte is bekleed met een mooie houten vloer en een rubber mat als bescherming. De stalen velgen zijn nieuw gespoten en er zijn uitstekende all weather banden gemonteerd.

Het interieur is ook in een nette staat. Het dashboard is origineel en de correcte zwarte bekleding is nieuw. De vloeren zijn waar nodig nieuw, dus de Fourgonette is helemaal klaar voor jaren rijplezier. Er zijn 3 punts gordels aanwezig trouwens.

De besteleend is uitstekend onderhouden; slechts 680 km geleden is de grote beurt uitgevoerd inclusief nieuwe stuurhoezen, bougiekabels en ruitenwissers. Ook recent is de benzinepomp vervangen en is de acuu vernieuwd. In 2021 is de AK behandeld met RX5 en is de onderzijde voorzien van een nieuwe tectylcoating.

De 2CV start direct en loopt netjes, het is een genot om er in te rijden en onderweg vele blije gezichten te zien. De 602 cc boxer heeft genoeg power om mee te komen met het huidige verkeer. Uitermate geschikt als bedrijfswagen/promotie voor uw winkel of bedrijf. Zeer charmant, no nonsens en met een dijk van een uitstraling. En ondertussen heel zeldzaam geworden!
 
U bent van harte welkom in Naarden op bedrijventerrein Gooimeer Zuid direct aan de A1. Let op de gele bordjes op de Nikkelstraat. Wij zijn flexibel en ook buiten de gangbare kantoortijden bereikbaar, bijvoorbeeld via Whatsapp. Uw inruilauto is welkom en wij berekenen geen afleveringskosten. Daarnaast hebben wij uitgebreide ervaring met de import en export van auto's en maken graag een complete offerte inclusief al uw extra wensen zoals exportdocumenten, een 14 daags kenteken inclusief groene kaart of transport tot aan uw voordeur.

Opties


Interesse?


Neem contact met ons op via:
Telefoon: 06-24716382
Email: info@yourclassiccar.nl